تبیان، دستیار زندگی

ساخت بلندترین آسمان‌خراش دنیا توسط یک کمپانی چینی تنها در ۳ ماه

بلندترین آسمان‌خراش دنیا در اوایل سال آتی در کشور چین ساخته می‌شود اما جزئیات ساخت این برج کمی‌ عجیب به نظر می‌رسد. همان طور که قبلا در زومیت به این موضوع پرداخته بودیم، زمان ساخت تنها ۹۰ روز است! در واقع در هر روز می‌بایست ۵ طبقه ساخته شود که رکوردی مهم‌تر از ارتفاع و ابعاد برج به نظر می‌رسد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
 
ساخت بلندترین آسمان‌خراش دنیا توسط یک کمپانی چینی تنها در ۳ ماه
بلندترین آسمان‌خراش دنیا ۲۲۰ طبقه دارد و آن‌قدر بزرگ است که خود یک شهر آسمانی به شمار می‌رود و به همین دلیل Sky City نام دارد. قرار است ساخت این برج در مارس آینده و در شهر چانگشای کشور چین به پایان برسد. ارتفاع این برج ۲۷۴۹ فوت یا به عبارتی ۸۳۷ متر است که رکورد بلندترین برج دنیا را می‌شکند. در حال حاضر برج خلیفه در دبی بلندترین برج جهان است که ۲۷۲۲ فوت ارتفاع دارد.

به تصویر فوق که ابعاد برج را نسبت به ساختمان‌های موجود در بخشی از شهر شیکاگو نشان‌ می‌دهد توجه کنید.

مسأله‌ی جالب در مورد این برج ۱۱ میلیون فوت مربعی (حدود ۱ میلیون متر مربع) ارتفاع یا ظاهرش نیست، بلکه زمان ساخت آن است. قرار است این برج تنها در عرض ۳ ماه ساخته شود. کمپانی سازنده می‌گوید چنین سرعت ساخت بالایی به به کارگیری قطعات پیش‌ساخته شده میسر می‌شود. در حقیقت حدود ۹۵ درصد برج از قطعات پیش‌ساخته تشکیل می‌شود. این قطعات پیش ساخته چیزی شبیه به یک اسباب‌بازی بسیار بزرگ خانه‌سازی هستند که سریعاً سرهم می‌شود.

طبق برنامه‌ریزی‌ها، شروع ساخت از روز اول سال ۲۰۱۳ است و کارگران در هر روز می‌بایست ۵ طبقه از بلندترین آسمان‌خراش دنیا را بسازند تا در آخرین روز از ماه سوم میلادی کار به پایان برسد.

در روزهای گذشته شایعاتی در مورد زمان ساخت برج در منابع خبری چین مطرح شده بود و آن را حدود ۲۱۰ روز تخمین می‌زد. مدیر کمپانی سازنده شایعات را رد کرد و گفت برنامه‌ی ساخت ۹۰ روزه همچنان برقرار است و افزود کار پایه‌ریزی برج در پایان ماه جاری و پس از تأیید پروژه توسط دولت چین شروع خواهد شد.
سرعت ساخت اسمان خراش ها و معماری
اما به سایر رکوردها و اعداد توجه کنید. در ساخت این برج ۲۲۰۴۶۲ تن فولاد به کار خواهد رفت و هزینه‌ی ساخت هر متر مربع آن ۱۵۰۰ دلار است که نسبت به هزینه‌ی ۱۵۰۰۰ دلاری برج خلیفه در دبی، بسیار کمتر است. این برج نسبت به زلزله‌هایی با قدرت حداکثر ۹ ریشتر مقاومت می‌کند. ۳۱۴۰۰ نفر در آن ساکن می‌شوند که‌ ترکیبی از افراد پول‌دار و کم درآمد هستند. علاوه بر این طراحان ساخت چندین مدرسه، فروشگاه، رستوران و دفتر اداری را در برج در نظر گرفته‌اند. برای مسافرت در این شهر آسمانی هم ۱۰۴ آسانسور طراحی شده است.

این کمپانی کمی‌ پیش‌تر در سال جاری با همین روش اقدام به ساخت ساختمانی ۳۰ طبقه آن هم تنها در ۱۵ روز کرده بود و به نظر می‌رسد این‌بار هم تصمیمش جدی است.

نظر شما چیست؟ آیا ممکن است بلندترین برج دنیا آن هم با این ابعاد عجیب تنها در ۳ ماه ساخته شود؟
منبع:زوم ایت
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .